onsdag 29 november 2017

En julpärla-Lomma kommun bjuder seniorerna på julafton

Fantastiskt. 
Först funderade jag på skriva om Melodifestivalen och Edward Bloms kommande sångframträdande med, ”Livet på en pinne”. 
Sedan körde Lomma kommun ut på sin hemsida om ett riktigt liv på en pinne. Eftersom jag har många äldre läsare blev valet enkelt. 
Kan jag hjälpa till sprida denna goda idé, så gör jag det mer än gärna. Jag kopierar hela texten från Lomma kommuns hemsida. 
En riktig julpärla för alla ensamma seniorer. 
Och andra: 
”Välkommen till mötesplats Havsblick i Lomma den 24 december för gemenskap och julstämning. Margareta Thulin (inlagd på löpet, min anm.), samordnare på Lomma kommuns mötesplats Havsblick, är väldigt glad att kunna erbjuda detta till kommunens senior invånare, men som vanligt är alla välkomna.
 - Julafton är kanske den dagen då många känner sig som allra mest ensamma. Och varför skulle inte vi finnas där för dem då? Detta är ju en mötesplats, så det känns helt rätt att göra det. 
Alla är välkomna. 
Det kommer att bli en trevlig gemensam stund med ljus, tomtar, julmusik, fika och självklart sätter vi på tv:n så att den som vill kan titta på Kalle Anka med vänner, säger Margareta Thulin. 
Den som vill kan börja med att äta lite jullunch i restaurang Havsblick och är sedan välkommen till entrén kl. 14.30-16.30 där fikat står uppdukat.” 
Kan inte bli så mycket bättre. 
Så glad jag blir. 
Julpärla-var ordet.

Inga kommentarer: