Vad säger man?
Här har jag gång efter annan hackat sönder MFF:s spelare under årets serielunk i allsvenskan. Så gör laget en bragdinsats.
Slår ut Saltzburg i kvalet till Champion League.
Mot alla odds.
Laget var uträknat före matchen. Fast så fel vi alla hade. Redan i första halvlek ångade man på. Gjorde formidabla 3-0. Helt underbara spelmål.
I andra halvlek knöt man samman säcken. Saltzburg fick inte bara göra något mål. Då får MFF t o m Kofi-Adu utvisad.
Vilken kämpainsats.
Vilken lagmoral.
Vilken norrman Jo Inge Berget är. En kämpe som den värsta norska skidåkare.
Vilken vad som helst.
Inte att förglömma en svensk skidåkare i form av Markus Rosenberg. Efter matchen såg han snorig ut som han stakat 5 mil på skidor.
Inte minst tränaren Åge Hareide ska hyllas för sina taktiska drag i andra halvlek.
MFF är med på banan igen.
På fredag lottas det vilka MFF:s nästa motståndare blir. Ett kvalsteg kvar innan själva gruppspelet i Champion League.
Får vi be om ett nytt mirakel.
Tack.
...och så lottning på fredag kl.12.00. Sänds i Viasat. MFF får möta antingen Basel, Celtic, Apoel Nicosia, Bate Borisov eller Dinamo Zagreb. Det var väl Apoel MFF-målvakten, Robin Olsen, fick ett kontrakt med. Spännande värre.