söndag 4 november 2012

Visst är bollen inne. Ny domartavla stal guldet för LDB FC Malmö!

Visst är bollen inne i mål. Det syns tydligt på min suddiga bild från TV4. För en kort sekund, mindre än så, viker Tyresös målvakt Carola Söberg in bollen i mål. De röda pilarna jag satt dit, markerar var bollen befinner sig. Pilen till höger visar att bollen är på ANDRA SIDAN STOLPEN. Det var alltså ett regelrätt mål som blev bortdömt. Sorry LDB. Tyresö vinner med 1-0 och blir svenska mästare. Om målet i slutet av matchen blivit godkänt, hade matchen slutat 1-1 och Malmös damlag i fotboll tagit hem guldet. Bedrövligt! Ja, ni kan själva kolla in bilderna. Visst är bollen inne.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Enligt reglerna så ska HELA bollen vara över mållinjen, tycker att du snarare visar med dina bilder att INTE hela bollen är över. Bra gjort Jenny palmqvist, helt rätt. Om tv tittarna och experter inte ens kan avgöra om bollen är inne eller inte när vi till och med har tillgång till repriser. Så finns det ingen som ens kan påstå något som en domarmiss.

Anonym sa...

Om inte fysikens lagar upphört gälla är bollen inne. Det är nämligen fysiskt omöjligt att se bollen framifrån på båda sidor stolpen om bollen inte är inne. Den stora frågan är varför man inte fått se slow motion repris på TV4 då hade vi alla sett att det var mål.