fredag 18 december 2009

GOD JUL till er alla, från oss alla

Vännen Björn Björnskär som driver bloggen Tidningstankar, har efterlyst snö på min blogg. I Skåne ställer snön till kaos, men i Täppan är allt glittrande av julstämning.
Björn, här kommer snön. Det är min berömda Täppa i vinterskrud, lidelsefullt övervakad av en tomte som spanar efter Barack Obama som är i Köpenhamn.
Men, Björn, jag gjorde så att det också blev ett litet BLOGGJULKORT till alla och envar som läser min BLOGG.
Jag tycker ni alla-och ni är många i dag-är fantastiska som stått ut med min handel och vandel på bloggen. Till nyår ska vi summera BLOGGÅRET vad som avhandlats här, så håll i hatten.
Ni ska veta, att jag inte fått en enda hatisk kommentar. Alla har varit såååå vänliga och snälla, så ni får säkert många julklappar i år.
Fast det är inte riktigt sant. Kryssarklubben i Lomma blev förbannade och svingade vassa mail mot mig. Nu var det inte så farligt. Vi ska röka fredspipa till våren.
En sak till Björn och alla ni andra. Vi som bor nere i hamnen i Lomma har fått en julklapp av kommunen, nämligen nya fräscha broräcken över dammarna. Det är glädjande.
De andra räckena var över 20 år och ruttna av havets salta vindar och tidens tand.
Vem visste att Lomma kommun hade egna tomtar?
PS: I morgon har jag för avsikt att fara in till Lund och kolla in den totala julhysterin. Om jag överlever kan det bli en lätt skakig julrapport. Jag far nämligen i glöggens spår.


Barack Obama HÄR. Och Här. Mera HÄR.
Snökaos i Skåne HÄR!

Inga kommentarer: