torsdag 24 september 2009

Städning i bokvärlden


Mitt inlägg-scrolla ner om du inte läst det-om hur Bokia gömt undan Jan Guillous memoarer bland kladdböckerna, utlöste genast aktivitet från förlaget.
Piratförlag, där stjärnförfattaren är en av delägarna, har nu kontaktat Bokia och vill ha en förklaring till den märkliga placeringen av ”Ordets makt och vanmakt” i bokhandeln.
-Vi har tagit upp ärendet med Bokia . Nu återstår att se vad de svarar, bekräftar Jenny Palmblad, på Piratförlagets informationsavdelning, för mig.

Jan Guillou har det inte lätt. När han angrips från alla håll och kanter, skriver han i sina memoarer, att det är som att släpa omkring med ett dragspel kring vänstra foten.
Nu är det tid igen.
Favoritmotståndaren Expressen skrev i söndagens ledare, att Guillouvänstern förnekar själva förekomsten av svenska terrorister.
Bokmässa i Göteborg i all ära. Räkna ändå med en stenhård trudelutt i nästa Guilloukrönika i Aftonbladet.
Själv fick jag hår på bröstet och vill nu att Konsumentverket ska pröva Alstad Fastighetsbyrås annons angående försäljningen av bilhandlarens fastighet i Lomma-scrolla ner om du missat denna lysande text.
Av bara farten har även en läsare av min blogg, anmält annonsen till Marknadsdomstolen.
Så kan det gå, när jätten Jan Guillou laddar en med råg i ryggen.
Stackars Bokia.

1 kommentar:

Anonym sa...

guillou har för länge sen tappat fotfästet. han borde förbjudas skriva böcker och krönikor. Inget vettigt kommer från han.