torsdag 9 juli 2009

EXLUSIVA BILDER: On the top i Lomma!


Vi som bor i Lomma har fått nackspärr av allt kikande upp mot villorna på taket i nybyggda Strandstaden.
Jag hälsade på hos Flemming och Sonja. Det blev en fantastisk seglats. För första gången får vi titta in i kabyssen på taket.
Håll till godo!







FOTNOT: Det bör tilläggas att det är lättare att ta sig in i Fort Knox än till Flemming och Sonja. Säkerheten är nämligen osedvanligt hög.

Och så fick jag en snyting i dag. Det ramlade in ett mail från Hans:

Visst är det trevligt med lite Lomma-nyheter. Men inte genom Lomma News, som har karaktären av ”gnällspik”.Ser du inget trevligt i Lomma , även om mycket av det nya inte helt kommit på plats? Dessutom borde redaktören hålla sig till fakta; t.ex SXK Öresundskretsens klubbhus. Man har faktiskt över 1200 medlemmar och inte 41 som påstås. Att du inte ser några på sommaren kanske beror på att de flesta är ute och seglar. På vinteraktiviteterna är det så mycket folk så man nyligen tvingast slå ut en mellanvägg, vilket syns på ditt foto ,så alla kan få plats på kurserna. Som journalist borde du nästa gång informera dig genom att prata med personer som har något intressant att berätta. Gnällspikar för inte utvecklingen framåt Skärp dig!
Hans


Jag svarade:
Tack, tack. Äntligen en som sopar till mig.
hils/Calle

Inga kommentarer: