måndag 29 juni 2009

SKÅL- Lommadagen byter namn till LOMMAFESTEN!

Den sista tiden har BLOGGEN varit rätt dyster. Det har handlat om byggfusk, en stökig telemast, tveksamma radioprogram, Michael Jacksons som vandrade vidare till de sälla jaktmarkerna och en sorglig historia om en död kråka.
Nu tar vi nya friska tag med att presentera en rolig nyhet som piggar upp er alla.
Nästa år byter den årligt återkommande Lommadagen namn till LOMMAFESTEN!
-Det gick inte längre att kalla det för Lommadagen. Nästa år kör vi igång på fredag kvällen och avslutar vid lunchtid på söndagen, avslöjar Göran Lindkvist, informationsansvarig för Lommaevent.
Och fortsätter:
-Då fick det bli Lommafesten istället. Vi kom inte på något bättre namn.

Oj då, fest i dagarna tre? I Lomma? Det är vi verkligen inte bortskämda med.
I Lomma är vi mest vana vid hemvirkade grytlappar, husmodersgympa och barn som bakat bullar för få samman pengar till en skolresa till Klostersågen.
Ett sådant här kalas, kommer också att kräva en helt annan organisation.
Och inte minst, fler ölpumpar i öltältet. Jag är säker på att årets stora succé gör en storstilad comeback till nästa år och vår.
Med andra ord:
Det krävs faktiskt massor av goda uppslag och idéer. Hör av er till Göran.


Rättelse om rättelse som blev nästan rätt:
Bloggens falköga BG, har påtalat att jag är fel ute när det gäller den där telemasten i Lomma hamn. Den blir faktiskt smal som en flaggstång, säger han. Ja, det kan väl så vara, lyder mitt svar.
Men kan kommunen lägga in en flaggstång med en löjlig flagga i toppen som en dagis bild, kan jag också utan att blinka lägga in en tjockis till mast i min bild. På något vis känns det som det trots allt blev nästan rätt till slut.

Inga kommentarer: