fredag 22 maj 2009

Gud vad barn (nej, det är inte i Lomma)!

Michelle Duggar, 41, i Tontitown i Arkansas, USA, har nu fött sitt 18:de barn. Jag tänker på far-och morföräldrarna. Det är läge att braka samman för gott.
Tänk bara på kostnaderna för julklappar och presenter till 18 födelsedagar. Det ger en annan som är farfar knotter över hela kroppen. Och en mager börs.
Alla barnen har Michelle, enligt henne själv, fått genom Guds försyn. Jag kan slå vad om att pappa Jim Bob trots allt varit med på ett hörn.
Enligt rapporter jobbar nu Michelle tillsammans med Gud på barn nummer 19. Likt förbannat tror jag att Jim Bob ändå har haft rätt kul i sänghalmen, med eller utan Gud.

Fast det jag reagerar allra mest mot, är att familjen Duggar har gjort sitt barnafödande till big business. Andra sidan, det kan behövas. Bara matkontot är något i hästväg.
Barnen på bilden får jag till 17 stycken. Det ska alltså finnas ett tämligen nyfött barn till. Det pågår nämligen förhandlingar: först en rejäl bunt dollar sedan en bild på den kompletta familjen Duggar. Hela USA väntar på bilden. Nu även vi i Lomma.
Ja, så sjunger man:

Inga kommentarer: