lördag 7 februari 2009

Petra Mede! Succé redan innan Melodifestivalen börjat!


Årets programledare för Melodifestivalen, Petra Mede, har gjort stormande succé redan innan spektaklet börjat. Den nyheten kan Bloggen avslöja i dag.
-Petra har hela våren inbokad med olika projekt. Detta alltså före själva Melodifestivalen startat. Det är många som vill boka upp henne.
-Hon skulle kunna jobba hur mycket som helst, allt från konferencier till företags standup framträdande, säger bokningsansvarig för Petra Mede, Sara Liljedahl till Bloggen.
Alla artister får ursäkta, men den som verkligen kommer att få ett megagenombrott bland oss tittare är Petra Mede.
Vi kommer att matas om precis allt om hennes öden och äventyr de kommande sex veckorna. Inte minst kommer alla människor med ryggproblem att få ett uppsving.
Petras rygg är nämligen en katastrof. Frågan är hur länge hennes usla rygg håller henne upprätt. Hennes ryggproblem kommer att bli en extra spännande ingrediens i årets Melodifestival.
Lördagen den 7 mars är vi framme vid Melodifestivalens andra chans i Himmelstalundshallen i Norrköping. Det är samma dag som Petra Mede fyller 39 år.
Räkna då med ett fyrverkeri för födelsedagsbarnet. Bloggen lovar att hålla ett extra vakande öga på vårt nya stjärnskott, Petra Mede.

Inga kommentarer: