torsdag 22 januari 2009

Uppdrag granskning klädde av prästerskapet i bara mässingen!


Utan att darra på prästkragen, sitter den här märkliga biskopen, Richard Williamson, och ljuger oss TV-tittare rakt i ansiktet i Uppdrag gransknings avslöjande program om det ultrakonservativa prästbrödraskapet SSPX.
Hans förintelseförnekning att nazisterna inte gasade ihjäl miljoner judar, fick mig att bli fly förbannad. Jag kommer strax till orsaken.
Titta först på bilderna med biskopens uttalande i SVT, här nedanför.


Nu är det så att jag för några år sedan ville skaffa mig kunskaper på ort och ställe. Jag, min hustru och ett par goda vänner åkte till nazisternas dödsfabrik, Auschwitz i Polen.
Det blev till ett fasansfullt besök som skakade om oss för alltid.
Enligt biskopen uppfattning, måste det alltså ha varit en synvilla. Den obehagliga lukten av död, som efter 60 år fortfarande hängde kvar i luften, ren inbillning?
Den människan ska kalla sig religiös. Man tar sig för pannan. Turligt nog har jag gott om bildbevis, för att det verkligen är sant och ingen dålig saga.



Tips till Uppdrag granskning:
Varför inte kolla upp Synoden med säte i Västsverige? Här samlas schartauaner samt andra högkyrkliga mfl motståndare till bla kvinnliga präster. Något säger mig att det KAN finnas ett samröre med SSPX.

1 kommentar:

Ulrika´s blogg sa...

Jag såg dessa kammare 1960, besökte även Örnnästet.
Men de såg verkligen ut som de var nybyggda för oss turister i död, vem vet, gud har kanske talat genom Richard, och förklarat att vi atteister bör brännas på bål.
Välkommen till den religiösa förnekelsen.

Mvh. Kent mittemot