lördag 6 december 2008

Svensk älskarinna kräver 100 000 för tala ut i dansk media!


Danmark skakas just nu av en jätteskandal. IT-miljonären och kändisen, Stein Bagger, försvann i samband med ett besök i Dubai. Med honom tömdes hans framgångsrika företag, IT Factory, på minst 700 miljoner danska kronor. Företaget är satt i konkurs. Stein Bagger är efterlyst av Interpol men pengarna är borta.
Nu har det landat ett mail på de danska tidningsredaktionerna. Det är från hans svenska älskarinna som vill ha 100 000 kronor för att tala ut. Kvinnan hävdar också att hon haft en framgångsrik idrottskarriär i Sverige.
Frågan är om mailet är ännu ett knep från den flyktade Bagger. I vart fall skriver kvinnan så här i nedkortad version:
”JAG VET att Stein Bagger är en man som under en lång tid kan leva, bekosta och planera ett liv vid sidan av det liv han lever, utan några som helst problem.
Stein beskrivs, otroligt karismatisk, superintelligent med psykopatiska drag och det kan jag på alla punkter hålla med om. Han är en man som gör avtryck på alla sätt.
100 000 danska kr efter skatt, anser jag det vara värt om jag ska gå ut med mitt namn & foto i media, vilket ger Er mest effekt av en artikel. En ev. artikel kommer få konsekvenser för mig på olika sätt, då jag i Sverige sedan tidigare figurerat i media bla. pga min framgångsrika idrottskarriär.
Med Vänliga Hälsningar
"Den andra kvinnan"

Ännu har ingen nappat på erbjudandet. Däremot rullas det dagligen upp nya märkliga detaljer om Stein Baggers handel och vandel med framgångssagan IT Factory. Han är 41 år och gift.
FOTNOT: Kvinnan på vinjettbilden är Bettie Page, världens första pinup-girl i början av 1950-talet. Hon ska alltså inte förväxlas med älskarinnan i texten.

Inga kommentarer: