onsdag 17 december 2008

Det är bara Hulken som drar sönder livremmar!

Det blev en väldigt rörig vinjettbild. Inte ens jag har en aning om varför denna produkt från Hollywood, Roy Rogers, hamnat i vinjetten. Nu sitter han där på sin berömda häst ”Trigger” och känner sig säker.

Då vet jag genast varför: det handlar om livremmen som exploderade i samband med mitt besök på den tyska julmarknaden.

Den inhandlades på Dressman för 199 svettiga svenska riksdaler i slutet av oktober. Jag var mycket stolt över min nya fina rem: Belt Black Nr 2. Läder. Genuint. Fri från nickel. 100 cm.

Så kom då den här fördömda julmarknaden i det tyska riket. Givetvis skulle en julljusfabrik besökas. Det blev för mycket för min livrem. Mitt bland stearinkonsten small den av. Det lät som ett mindre eldöverfall. Byxorna gav sig genast iväg på ett spännande äventyr.

Resesällskapets damer uppfattade situationen först. Jag registrerade det allt och krumbuktade mig som om jag fått myror innanför brallorna.

Herr Stearinmäster kom till undsättning. Han hade veken på en rulle, klippte av och med vännen Rolfs hjälp satt mina byxor någorlunda på plats, mitt i veka livet, så att säga (märker ni att det börjar bli för roligt)

Damerna fnittrade förtjust. Det gjorde inte jag.





Väl hemma gav jag mig iväg till Dressman, klädkedjan för män med skit under naglarna. Nu får jag bli försiktig.

Blondinbella har nämligen anmälts till Konsumentverket. Bloggaren Isabella Löwengrip lade ut bilder på hårvårdsprodukter och en text om hur hon tvättar och fönar sitt hår. En läsare storknade och anmälde bloggaren Löwengrip.

Hur som helst. Jag knallade in i affären. Viftade med min trasiga livrem. Ögonblickligen dök butikschefen upp (inga namn, hon ville vara anonym) och viftade med en ny rem. Ja, hon brydde sig inte ens om att kolla in kvittot på den havererade livremmen.

-För att dra sönder våra remmar, måste du vara starkare än Hulken, sa hon och log så där finskt.

-Hulken, svarade jag och tittade ömt på henne. Jo, en får tacka...

FOTNOT: Kan ingen läsare av detta blogginlägg anmäla mig till Konsumentverket?

Jag skulle bli mycket glad. Jag kan t o m tänka mig skicka över min nya fräscha livrem...





Inga kommentarer: